full screen background image

Bărbat salvat de jandarmi din pădure, după două ore de căutări

salvareJandarmii au salvat ieri un bărbat în vârstă de 38 de ani care s-a rătăcit în pădurea de pe raza satului Sadău. C. Constantin, din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi a sunat la 112, joi, în jurul orei 15.00 şi a semnalat faptul că s-a rătăcit în pădurea din zona satului Sadău (comuna Brodina) şi că nu ştie unde se află datorită ceţii dense. Acesta a mai spus că are dureri la genunchi şi că nu se poate deplasa în terenul accidentat.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat 4 lucrători din cadrul Jandarmeriei oraşului Vicovu de Sus, care au ţinut legătura cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească la aproximativ 4 km de satul Sadău, după 2 ore de căutări.

Jandarmii au constatat că bărbatul, care locuieşte efectiv în oraşul Vicovu de Sus, s-a deplasat cu bicicleta pe un drum forestier din apropierea localităţii Sadău, după care a mers pe jos prin pădure pentru a aduna nuiele pentru a confecţiona măturoaie, şi s-a rătăcit. În timpul deplasării, s-a lovit la un genunchi şi, pe fondul unor afecţiuni medicale mai vechi, nu şi-a mai putut continua drumul, fiind nevoit să solicite ajutor.

C. Constantin a fost ajutat de jandarmi să se deplaseze până la un drum forestier, după care a fost transportat cu autovehiculul din dotarea jandarmilor la Spitalul Vicovu de Sus, unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost diagnosticat cu gonartroză.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar