full screen background image

Primăria vrea contract multianual cu firma care va câştiga licitaţia de întreţinere a străzilor

Parcare subterana suceavaPrimăria municipiului Suceava va demara procedurile pentru o licitaţie în urma căreia întreţinerea străzilor să se facă prin contract multianual.Valoarea aproximativă a acestui contract va fi de 400 de miliarde  de lei vechi.

Primarul Ion Lungu a declarat în cadrul conferinţei de presă de astăzi:  “Voi propune Consiliului Local să facem un contract multianual pe 3 ani de zile, cu o valoare de aproximativ 400 de miliarde de lei vechi, câte 130-140 de miliarde pe an, pentru că în alte condiţii nu ne putem folosi de acest contract de asfaltare decât jumătate de an. Trei luni întârzie licitaţia, nu ai aprobat bugetul, trei luni…deja octombrie e cu risc, noiembrie, decembrie e prea târziu că e rece afară. Este o soluţie bună şi ne asigură şi nouă o stabilitate la Primărie”.
Un motiv în plus pentru demararea acestui contract este că firma câştigătoare va fi încurajată să se doteze cu utilaje performante pentru lucrări de calitate. Primarul Ion Lungu a spus că este o chestiune de bun simţ să nu încheie contractul pe 4 ani, având în vede că 2016 este un an electoral.
Actualul contract pentru înteţinerea străzilor expiră în luna aprilie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar