full screen background image

Florence Welch a cântat la metroul londonez

FlorenceCântăreaţa britanică Florence Welch şi-a suprins fanii când a cântat la metrou, în Londra,  în noaptea de duminică spre luni.

Artista  a încercat să călătorească incognito cu metroul londonez, pe când se întorcea de la un concert al lui Kendrick Lamar, dar a fost imediat  recunoscută de un grup de tineri.

Emoţionaţi şi entuziasmaţi, tinerii  au început să cânte în cor hitul cântăreţei “You’ve Got the Love“.

Cântăreaţa  a început să cânte şi ea alături de fanii ei, după care a continuat  cu o melodie a artistului pe care tocmai îl văzuse în concert – “Backseat Freestyle”.

Un martor a declarat tabloidului britanic The Sun: “Florence a sărit în metroul hiper-aglomerat. Toate vagoanele erau foarte pline. La început a încercat să treacă neobservată, dar nu a durat mult până când un grup de oameni a recunoscut-o. Aceştia au început să cânte «You’ve Got the Love» şi, în loc să îi ignore, Florence a început să cânte cu ei. A fost minunat”.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop.

comments

comments




Leave a Reply

avatar