full screen background image

Banii pentru 2013 s-au împărţit deja, deşi proiectul Legii bugetului de stat va fi supus abia joi spre aprobare Parlamentului

bani-leiBanii pentru 2013 s-au împărţit deja, deşi proiectul Legii bugetului de stat va fi supus abia joi spre aprobare Parlamentului. Cabinetul Ponta a decis că prioritatea pe anul în curs o reprezintă Sănătatea, astfel că bugetul pe anul în curs este cu 80,9% mai mare decât anul trecut, pentru acest minister. O sumă importantă primeşte şi Ministerul Transporturilor, 7,3 miliarde lei, cu 40,7% mai mult decât în 2012.

Creşteri importante sunt consemnate şi în dreptul Ministerului Finanţelor , al Administraţiei Prezidenţiale , dar şi la Ministerul Apărării Naţionale  şi Ministerul Educaţiei .

Pe de altă parte, există şi miniştri nemulţumiţi, cărora li s-a tăiat din bani. Cel mai mult va suferi Cultura, care va trebui să se descurce cu un buget de 578 milioane lei, cu 4,7% mai mic decât în 2012, dar şi Ministerul Muncii , Ministerul de Interne sau Ministerul de Justiţie .(rtv.net)

comments

comments




Leave a Reply

avatar