full screen background image

Adrian Năstase NU va fi eliberat condiţionat

adrian-nastaseSolicitarea lui Adrian Năstase privind preschimbarea termenului acordat în cazul cererii sale de eliberare condiţionată, care a fost stabilit pentru 12 februarie, a fost respinsă.

Prima solicitare a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 4 la 10 ianuarie, astfel că cererea de eliberare din închisoare înainte de termen ar urma să fie judecată la termenul stabilit iniţial, respectiv 12 februarie.

Adrian Năstase este încarcerat din iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. El a fost condamnat definitiv în 20 iunie de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul “Trofeul calităţii”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

În 3 decembrie 2012, avocatul Ion Cazacu declara că Năstase ar mai avea de executat, după calculele apărării, 35 – 36 de zile de închisoare din condamnarea primită în dosarul “Trofeul calităţii” şi ar putea fi eliberat condiţionat până la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

comments

comments




Leave a Reply

avatar