full screen background image

Poliţistele sucevene nu sunt hărţuite sexual de colegii lor – aceasta este concluzia parţială a interviurilor desfăşurate până acum

colman2012Poliţistele sucevene nu sunt hărţuite sexual de colegii lor – aceasta este concluzia parţială a interviurilor desfăşurate până acum.

Psihologii veniţi de la Bucureşti nu au raportat încă nici un caz de discriminare la locul de muncă, după ce au chestionat majoritatea angajatelor IPJ Suceava.

Şeful Inspectoratului de Poliţie, Marcian Colman, declară că verificările se fac pe baza unui ghid structurat pe relaţiile de muncă cu bărbaţii, avantajele şi dezavantajele statutului femeii în Poliţie şi tendinţele de hărţuire şi discriminare la locul de muncă.

Marcian Colman a mai adăugat că interviurile care le vizează pe poliţiste vor fi încheiate mâine.

198 de poliţiste din judeţul Suceava vor fi chestionate în această săptămână cu privire la eventuale acte de hărţuire sexuală sau discriminare la locul de muncă. Acţiunea se derulează conform dispoziţiei date de ministrul de Interne Radu Stroe, după numeroasele scandaluri de viol şi favoruri sexuale în care a fost implicată Poliţia în ultima perioadă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar