full screen background image

Licitaţia pentru salubritate din nou amânată cel mai probabil pentru luna martie

ionlunguLicitaţia pentru salubritate din nou amânată cel mai probabil pentru luna martie. Consiliul Superior de Soluţionare a Contestaţiilor a aprobat cererea unei firme din Bucureşti care solicita modificarea cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani  de la 24 la 7 milioane de lei. În acest caz primăria municipiului Suceava trebuia să publice o erată.

Primarul Ion Lungu a explicat:  “Am intrat într-un grafic de modificare a acelei erate.Deci cei de la CNSC au dat decizia pe 4 ianuarie , la primăria Suceava a fost înregistrată hârtia pe 10 ianuarie, a venit prin poştă. Noi aşa cum am spus eram obligaţi să dăm o erată. Ca să dăm această erată aveam nevoie şi de avizul ANRMAP-ului. ANRMAP ne-a respins avizul pentru erată,  în ideea că erata trebuia să apară pe 11 ianuarie, iar pe data de 15 ianuarie tebuia să aibă loc licitaţia. Termenul ar fi fost prea scurt, şi spune aici că ar încălca principiul nediscriminării. În aceste condiţii suntem obligaţi să reluăm licitaţia. Deci s-a dat din nou anunţul pe SEAP, cel mai probabil licitaţia va avea loc pe 1 martie.”

Săptămâna trecută primarul Ion Lungu declara că această licitaţie va fi una dificilă cu multe hopuri şi contestaţii.
Pentru a nu rămâne fără operator de salubritate în municipiu, Consilul Local a prelungit contractul cu Rosal până la finalizarea licitaţiei. Noul contract va avea o durată de 8 ani de zile şi o valoare de 7 milioane de euro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar