full screen background image

Organizaţia Judeţeană de Femei a PDL Suceava anunţă că se va opune măsurilor Guvernului Ponta

ardeleanuPrima întâlnire a membrilor Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Democta Liberal (OJFPDL) Suceava după alegerile parlamentare din 9 decembrie  a avut loc sâmbătă, 12 ianuarie.

Pe Ordinea de zi a şedinţei s-a aflat analiza rezultatelor de la alegerile generale la nivelul municipiului şi judeţului Suceava, precum şi stabilirea principalelor direcţii de acţiune pentru anul în curs.

 Şedinţa a fost condusă de Cătălina Culipei, Preşedinte al OJFPDL Suceava. La întâlnire a participat şi deputatul de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu. Dezbaterile au evidenţiat implicarea OJFPDL Suceava în organizarea şi desfăşurarea campaniei electorale, dar şi nevoia de solidaritate şi activism politic neîntrerupt în sânul acestei importante organizaţii de partid.

 OJFPDL Suceava a anunţat că va face o opoziţie puternică în următoarea perioadă faţă de măsurile Guvernului Ponta care vin să anuleze reforme importante ale statului român precum cea din educaţie, să împiedice dezvoltarea turismului în zonă prin introducerea impozitului forfetar, să anihileze micii întreprinzători privaţi dar şi progresul economic prin stoparea investiţiilor pe 2013.

De asemenea,  OJFPDL Suceava doreşte să fie o voce puternică în susţinerea unei variante de reorganizare administrativ-teritorială a României care să permită ca  Suceava să devină capitala unei regiuni europene.

 OJFPDL Suceava doreşte intensificarea dialogului cu organizaţiile de tineret, cu ONG-uri şi intreaga societate civilă  în scopul declanşării unei ample mişcări de voluntariat .

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza