full screen background image

Aproape 600 de persoane s-au programat on-line, de ieri şi până astăzi în jurul prânzului, pe site-ul Prefecturii pentru a-şi schimba permisul auto

permis-de-conducereAproape 600 de persoane s-au programat on-line, de ieri şi până astăzi în jurul prânzului, pe site-ul Prefecturii pentru a-şi schimba permisul auto.
Persoanele care se programează on-line se prezintă la un ghişeu special, în ordinea şi la ora generată de sistem în momentul programării.
Am luat hotărârea să activăm sistemul de programări în sistemul on-line şi pentru preschimbarea permiselor auto pentru a decongestiona dinaglomeraţia creată în aceste zile la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava. Mă bucur că sucevenii au fost receptivi la iniţiativa noastră şi s-au programat într-un număr mare în sistemul on-line”, a precizat Florin Sinescu, Prefectul judeţului Suceava.
Rubrica Rezervare Schimbare Permis Auto funcţionează pe site-ul Prefecturii Suceava de ieri.
Pe 19 ianuarie va intra în vigoare noul cod rutier,  îi obligă pe şoferi ca, la schimbarea permisului, să efectueze o vizită medicală şi să prezinte un certificat din care să rezulte că nu suferă de boli care îi împiedică să conducă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar