full screen background image

Asociaţia magistraţilor solicită demisia de onoare a membrilor CSM

hainealaScandal în justiţie. Asociaţia magistraţilor solicită demisia de onoare a membrilor CSM, în caz contrar ameninţă cu declanşarea procedurilor de revocare din funcţii a tuturor membrilor Consiliului.
Magistraţii susţin că membrii CSM şi-au exercitat în mod necorespunzător atribuţiile încredinţate prin alegerea lor în acest Consiliu.
Între timp, şi magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au decis, astăzi în Adunarea Generală, să ceară revocarea lui Cristi Danileţ din CSM, decizia fiind luată în cadrul procedurii declanşate de judecătorii din Vâlcea, una similară fiind în derulare la Curtea de Apel Cluj, vizând-o pe Alina Ghica.
Ministrul Justiţiei Mona Pivniceru, a criticat faptul că Secţia de judecători nu a avut acces la site-ul instituţiei, şapte dintre judecători fiind puşi în situaţia de a da un comunicat şi renunţând la secretul votului când au semnat buletinele susţinându-l pe Mircea Aron. În opinia sa, nici procurorii nu-şi doresc ca instituţia să fie condusă de Oana Schmidt-Hăineală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar