full screen background image

Sinescu: Drumuri cu circulaţie îngreunată şi gospodării fără curent în judeţ

SinescuAu fost înregistrate în continuare căderi de zăpadă însoţite de viscol care au afectat în principal căile rutiere de la nivelul judeţului. Autorităţile întîmpină probleme pe trei drumuri judeţene. Acolo circulaţia este îngreunată: DJ 291A Siret-Frătăuţii Noi, DJ209K Burla-Volovăţ, DJ 208C Liteni-Hârtop.

Totodată, 18 primării au probleme cu 34 de drumuri comunale clasificate şi neclasificate. Autorităţile judeţului au înregistrat şi 30 de gospodării din Forăşti, Iacobeni şi Şarul Dornei care nu au curent electric în acest moment, a declarat Prefectul Florin Sinescu pentru VIVA FM. Drumurile naţionale sunt deschide traficului rutier în condiţii foarte bune.

“Sunt probleme la nivelul drumurilor comunale: sunt părţi de drumuri comunale şi drumuri neclasificate care asigură comunicaţiile pentru cîteva grupuri de case. Sunt 34 de drumuri comunale clasificate şi neclasificate de la 18 primării. Înregistrăm 3 deranjamente de furnizare a energiei electrice în comuna Forăşti, Iacobeni şi Şarul Dornei – 30 de gospodării sunt afectate”, a spus Sinescu.

Echipele E-ON sunt pe teren şi în cel mai scurt timp se va relua furnizarea energiei electrice. Transportul aerian şi feroviar se desfăşoară în condiţii optime.

comments

comments




Leave a Reply

avatar