full screen background image

Cătălin Nechifor : “Judeţul Suceava are nevoie de un buget foarte mare, însă sper să găsim înţelegere la Guvern “

nechifor_psdConducerea judeţului nu a terminat estimarea bugetului pentru acest an, dar speră ca acesta “să fie suficient pentru a duce proiectele la îndeplinire”.
Preşedintele Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor susţine că – în măsura în care Parlamentul va fi convocat pe data de 14 ianuarie – sunt speranţe ca până la sfârsitul lunii să fie adoptat bugetul propriu, precum şi sumele pentru echilibrarea bugetelor celor 114 localităţi..
El spune că în aceste zile se lucrează „la închiderea calculelor” în ceea ce priveşte necesarul pentru toate proiectele.

“Mai sunt câteva elemente de reglat. În afară de bugetul propriu al Consiliului Judeţean Suceava,trebuie să ţinem cont de datoriile pe care le avem din trecut. Nu pot să vă dau încă o sumă, pentru că încă se lucrează, dar judeţul Suceava are nevoie de un buget foarte mare, însă sper să găsim înţelegere la Guvern. Sunt priorităţi foarte mari legate şi de Spitalul Judeţean, de Spitalul Municipal Fălticeni şi de şoseaua de centură dar şi de alte proiecte cu finanţare europeană care se află în derulare şi la care trebuie să avem disponibilităţi”,  a declarat Cătălin Nechifor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar