full screen background image

Nivelul taxelor și impozitelor locale pentru 2013 va fi stabilit în ședința extraordinară de consiliu local de pe 8 ianuarie

bani-leiPrimarul Ion Lungu a subliniat că membrii Consiliului Local și-au dat acordul pentru păstrarea la același nivel a taxelor și impozitelor locale, însă o decizie va fi luată în urma discuţiilor din cadrul ședinței de Guvern de mâine, 4 ianuarie.

Consilierii locali suceveni se reunesc pe 8 ianuarie pentru a lua o decizie definitivă în privința taxelor și impozitelor locale.

Nu intenţionez eu ca primar să majorez taxele şi impozitele locale. Deocamdată este hotărâre de guvern în vigoare publicată în Monitorul Oficial,  HG nr. 1309 din 27 decembrie 2012 care până una alta a fi obligatorie. Dar să vedem ce se intâmplă pe 4 ianuarie, dar repet pe data de 8 ianuarie vom avea o şedinţă extraordinară în care vom stabili definitiv nivelul la care se plătesc impozitele şi taxele locale în 2013″, 

Taxele și impozitele locale nu au mai fost mărite din 2006. De pe 10 ianuarie sucevenii vor putea să își achite dările la stat. Cei care vor achita dările în primul trimestru vor beneficia de o bonificație de 10%.

comments

comments




Leave a Reply

avatar