full screen background image

Lady Gaga are în “suita” turneului din 2013 terapeuţi pentru fani

 

gaga

 

Lady Gaga este, fără îndoială, una dintre cele mai ciudate apariţii în lumea muzicală. Ca să nu mai vorbim de excentricitatea tipică.

Cântăreaţa va merge în turneul Born This Way Ball, în 2013, însoţită de un autobuz special în care fanii săi  pot beneficia de sesiuni de terapie psihologică.

 

La bordul autobuzului BornBrave, “monstruleţii”- cum îşi alintă  Lady Gaga fanii- pot juca jocuri pe calculator, pot mânca, pot asculta melodii semnate de Lady Starlight şi pot să vorbească despre problemele personale cu terapeuţi specializaţi.

“Autobuzul BornBrave este un loc în care sănătatea mentală şi depresia sunt luate în serios, fără ca nimeni să fie judecat. Avem mijloace de a ajuta pe toată lumea, pe gratis”, a scris Lady Gaga pe pagina sa oficială de Facebook.

“Simt că mulţi tineri nu caută ajutor deoarece sunt ruşinaţi, aşa că eu şi mama am vrut să rupem stigmatul acesta şi să facem terapia «amuzantă»   a mai spus artista.

Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o “artista anului” 2010 şi “cel mai bine vândut artist al anului 2010”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar