full screen background image

Instituţiile sucevene vor fi în alertă de sărbători

Palatul AdministrativPrefectul Florin Sinescu a cerut astăzi şefilor instituţiilor cu atribuţii de control şi ordine publică, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, să dea dovadă “de seriozitate maximă” în perioada sărbătorilor..

Inspectoratul de Poliţie va creşte numărul agenţilor care vor patrula în locurile publice, o atenţie deosebită urmînd să fie acordată centrelor comerciale, pieţelor şi instituţiilor de cult.
Echipe mixte politişti – jandarmi vor activa pînă după Anul Nou în toate localităţile judeţului, pentru a ţine sub control actele anti-sociale..
Serviciul de Ambulanţă si Unităţile de Primire a Urgenţelor din spitale vor funcţiona cu efective care vor putea fi suplimentate în funcţie de necesităţi.
Şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va fi alertă maximă, pentru a se putea interveni în cazuri grave – incendii, descarcerări şi alte tipuri de salvare.
Inspectorii Direcţiilor de Sănătate Publică şi Sanitar Veterinare vor ţine sub observaţie meniurile unităţilor de cazare şi ale restaurantelor şi vor asigura analizele cărnii de porc din gospodăriile populaţiei.
Şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor va avea program permanent de sărbători, pentru a rezolva sesizările primite.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar