full screen background image

Noul deputat de Suceava, Alexandru Băişanu, îşi doreşte şi un loc într- una din comisiile de administraţie, învăţamânt, muncă sau externe din Parlament

baisanu-degetNoul deputat de Suceava, Alexandru Băişanu, le-a mulţimit sucevenilor din colegiul 1 că l-au votat. De semenea acesta a mai spus că va fi un deputat responsabil şi nu se va face de râs în Parlamanent.

După mult timp zâmbesc şi zâmbesc pentru că trebuie să le mulţumesc cetăţenilor din municipiul Suceava, din Colegiul 1, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, pentru că datorită lor, datorită votului lor , am reuşit să câştig colegiul 1 Suceava,cu peste 61% , deşi aveam nevoie de doar 50+1. Acest lucru se datorează dumneavoatră şi pentru asta vă mulţumesc. În acelaşi timp acest scor mă încarcă, mă obligă, mă responsabilizează, ceea ce nu e un lucru rău, de fapt, şi mă obligă să mă manifest aşa cum vă doriţi. Vă mulţumesc încă o dată pentru sprijin şi vă garantez că nu vă voi face de râs. Voi merge în Parlamentul României pentru a duce acolo doleanţele pentru a face posibile visele noastre ale tututor să se îndeplinească. ”

Alexandru Băişsanu a câştigat alegerile parlamentare în colegiul 1 de deputaţi cu peste 60 % din voturile alegătorilor . El vizează după învestitură şi un loc într- una din comisiile de administraţie, învăţamânt, muncă sau externe din Parlament.

comments

comments




Leave a Reply

avatar