full screen background image

Fălticeni: Deszăpezire îngreunată de maşinile parcate pe prima bandă

traficiarnaLa această oră, în Fălticeni, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă. Serviciul de Utilităţi Publice al Primăriei Fălticeni a mobilizat în teren toate utilajele de deszăpezire de care dispune: 3 tractoare cu plug, 1 sărăriţă, 1 wolla şi un utilaj bobcat pentru degajarea zăpezii de pe trotuare. În urma ninsorii abundente şi a viscolului de noaptea trecută, au fost blocate drumurile Fălticeni – Petia şi Fălticeni – Rădăşeni.

Pentru a degaja cantitatea mare de zăpadă depusă în Fălticeni, Primăria a închiriat 3 utilaje de încărcat( wolla), de la firme private.

Până astăzi au fost scoase din oraş peste 2000 de tone de zăpadă. Prioritare la deszăpezire sunt căile de acces în municipiu – drumul european 85 şi drumurile care leagă municipiul de localităţile învecinate. De astăzi se va acţiona şi în cartierele şi suburbiile Fălticeniului.

Conducerea Primăriei Fălticeni roagă proprietarii de autovehicule să nu staţioneze pe prima bandă a străzilor Sucevei, 2 Grăniceri, Revoluţiei şi Republicii, pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire.

Totodată, municipalitatea a solicitat Poliţiei Rutiere să nu permită accesul în Fălticeni pentru TIR-urile neechipate corespunzător.

comments

comments




Leave a Reply

avatar