full screen background image

Trafic “greu” în judeţul Suceava

zapadarosal

Autorităţile judeţene şi locale acţionează cu toate utilajele din dotare atât la nivelul secţiilor de drumuri, cât şi la nivelul primăriilor din judeţ. Carosabilul este parţial acoperit cu zăpadă de 0-2 cm. Prefectul Florin Sinescu spune că nu există drumuri închise în acest moment. Trenurile au înregistrat întârzieri de până la o oră şi jumătate.

“Toate drumurile în acest moment sunt deschise traficului care se desfăşoară în condiţii de iarnă. La Aeroportul Suceava pista este operaţională, iar în ceea ce priveşte transportul feroviar vă pot spune că au fost înregistrate întârzieri ale trenurilor care au venit dinspre Bucureşti, de  până la 100 de minute. În ceea ce priveşte asigurarea utilităţilor, vorbim de energie electrică, agentul termic, nu avem probleme până la această oră. Până la ora 12 judeţul Suceava va fi sub cond galben şi am încredera că împreună cu toate structurile implicate în gestionarea fenomenelor meteorologice vom reuşi să depăşim şi această situaţie şi să trecem imediat la îndepărtarea zăpezii de pe carosabil pentru că începând de mâine temperaturile vor fi foarte scăzute, situaţie care va îngreuna foarte mult intervenţia pe carosabil”, a declarat Florin Sinescu la VIVA FM.

 

Echipele de la Drumuri Naţionale au acţionat cu 25 de utilaje care au împrăştiat peste 80 de tone de material antiderapant.

comments

comments




Leave a Reply

avatar