full screen background image

Primarul Ion Lungu cere sprijinul parlamentarilor proaspăt aleşi pentru finalizarea şoselei de centură

LunguPrimarul Sucevei a făcut un apel către parlamentarii proaspăt aleşi să iniţieze amendamente la viitorul buget pentru a obţine fondurile necesare finalizării şoselei de centură a municipiului.

“Sunt convins că sunt mai multe solicitări, nu numai la Suceava, de aceea trebuie să facem un front comun să obţinem bani pentru finalizarea acestei rute ocolitoare. În 2006 când am promovat aceată rută ocolitoare am făcut-o cu foarte mari eforturi, a fost prima rută aprobată pe zona Moldovei; ruta de la Suceava a fost aprobată înaintea celei de la Iaşi. Astăzi, cea de la Iaşi este finalizată, cea de la Suceava, nu. Trebuie să facem eforturi să terminăm această rută ocolitoare care este la fel de importantă pentru municipiul Suceava şi pentru judeţul Suceava”, a spus Ion Lungu.

Ion Lungu a precizat că investiţia trebuie neapărat finalizată anul viitor, pentru a permite direcţionarea traficului greu în afara oraşului.

El este de părere că numai prin „eforturile unite” ale aleşilor se va putea circula pe noul traseu.

Anterior, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, reclamase faptul că valoarea investiţiei la şoseaua de centură a avut “o creştere incredibilă” de la 220 la 370 de milioane de lei.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar