full screen background image

7 localităţi din judeţul Suceava nu au curent electric în acest moment

zapada_70745400

Viscolul îngreunează traficul în judeţul Suceava.

Autorităţile au impus mai multe restricţii pe drumuri naţionale pentru maşinile cu greutate mai mare de 7 tone. În plus, pe o parte din drumuri se circulă cu dificultate, iar altele au fost închise temporar.

Prefectul Florin Sinescu a declarat pentru VIVA FM că gospodării din 7 localităţi nu au curent electric în acest moment.

“În ce priveşte situaţia operativă la nivelul judeţului Suceava, astăzi, la această oră, avem cîteva probleme legate de circulaţia pe drumurile judeţene 178 Ciprian Porumbescu – Drăgoieşti, 208 C Pleşeşti – Vultureşti, 209 Suceava – Berchişeşti, 291A Siret – Frătăuţii Noi. Totodată, pe 14 drumuri comunale circulaţia este practic închisă. Încercăm să menţinem celelalte drumuri în circulaţie. Pe drumurile naţionale, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă şi imediat după ce viscolul se va opri, vom intra pe aceste drumuri comunale pentru a reda cît se poate de repede circulaţia pe toată reţeaua rutieră în judeţul Suceava. În ce priveşte alimentarea cu energia electrică, se înregistrează 7 deranjamente colective: 118 gospodării din comunele Moara, Fîntîna Mare, Dorneşti, municipiul Rădăuţi, oraşele Vicovu de Sus şi Cajvana,” a explicat Florin Sinescu.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar