full screen background image

Primarul Ion Lungu face apel către cetăţeni să păstreze curăţenia în zona centrală a oraşului

Primarul Sucevei a vorbit în conferinţa de presă de astăzi despre mizeria care a rămas în urma manifestărilor de la sfârşitul săptămânii trecute, pe esplanada Casei de Cultură, nou modernizată.

Oamenii s-a urcat cu picioarele pe mobilierul stradal nou montat şi au aruncat gunoaiele la voia întâmplării.

Primarul Ion Lungu le-a sugerat şi şoferilor care staţioneză în zona centrală să folosească parcările subterane, care sunt gratuite. După 15 decembrie, cei care îşi vor lăsa maşina pe străzile din jurul parcărilor vor primi amezi usturătoare.

Fac un apel civic să păstrăm ceea ce este acolo, pentru că avem semnale că oamenii nu păstrează curăţenia, se urcă cu picioarele pe bănci. De asemenea, vreau să fac un apel către şoferii care au treabă în centrul municipiului Suceava. Aşa cum am spus avem două săptămâni de graţie, după care vom trece la aplicat amenzi. Fac aici două referiri concrete: în zona Băncii sau pe strada Ciprian Porumbescu, stau maşinile unele peste altele pe troturar, în măsura în care la 50 de metri avem parcări libere. Nu vom tolera acestă stare de fapt. Poliţia Municipiului Suceava îşi va face datoria şi va aplica amenzi. Nu am fost adeptul amenzilor, fără alternativă, dar din moment ce avem parcări gratuite îi rog pe şoferi să le folosească. De asemenea, îi rog pe cei care participă la Târgul de Crăciun, care beau un pahar de vin sau fac cumpărături, să folosescă coşurile de gunoi amplasate special în zonă. Fac un apel încă o dată să păstrăm curăţenia”, a declarat Ion Lungu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar