full screen background image

Comandamentul de iarnă a intrat în acţiune, după căderile de lapoviţă semnalate în întreg judeţul

Prefectul FLORIN SINESCU a solicitat Poliţiei Rutiere reactivarea punctele de control din pasurile Tihuţa şi Mestecăniş pentru cauciucurile de iarnă la camioane şi autotrenuri.

El ne-a oferit amănunte despre planul de intervenţie pe care îl vor aplica angajaţii secţiilor Drumuri Naţionale Suceava şi Cîmpulung Moldovenesc.

“Este vorba de Pasul Tihuţa care este pe partea Bistriţei dar care sigur este şi spre judeţul Suceava, vorbim de Mestecăniş, vorbim de drumul 17A, este vorba de Palma, deci sunt aceste zone care întotdeauna au creat probleme şi cred că este important să ne aplecăm asupra acestora, să le putem monitoriza şi să putem interveni cât se poate de rapid, în momentul în care apar precipitaţii să putem susţine intervenţia utilajelor, astfel încât dacă se impune voi închide imediat căile rutiere pentru a permitze utilajelor să deszăpezească. Ceea ce îmi doresc este ca cetăţenii să nu rămână inzăpeziţi în zone în care vom putea intereveni foarte greu, deci important este punem persoanele în siguranţă, după care să intervenim şi să asigurăm fluidizarea”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

Acesta va participa la o videoconferinţă cu premierul Victor Ponta pe tema asigurării deszăpezirii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar