full screen background image

Parcarea maşinilor în municipiul Fălticeni, reglementată printr-un regulament de atribuire a locurilor de parcare aprobat de CL Fălticeni

În baza acestei hotărâri, de anul viitor, în Fălticeni vor exista parcări de reşedinţă, pentru care fălticenenii care deţin maşini trebuie să plătească 120 de lei / an/ loc de parcare.

În zona centrală se va putea parca doar contra cost, 1 leu / oră; sau cu abonament – 5 lei/zi/loc de parcare la 10 ore de staţionare; 40 de lei/lună/loc de parcare, 150 de lei / 6 luni /loc de parcare şi 240 de lei/12 luni/loc de parcare.

Tariful de utilizare a locurilor de parcare pentru agenţii economici care deservesc spaţiile comerciale din municipiul Fălticeni a fost stabilit în cuantumul de 20 de lei/lună/loc de parcare.

Potrivit unui recent inventar realizat de Primăria Fălticeni, în acest moment în municipiu există 1492 de locuri de parcare amenajate.

La serviciul de taxe şi impozite sunt înregistrate 3200 de maşini, dintre acestea circa 1000 fiind ale persoanelor care locuiesc în cartierele de case. Amenajarea de noi locuri de parcare va fi prioritară în următorii doi ani.

comments

comments




Leave a Reply

avatar