full screen background image

Campania electorală a ajuns la jumătate – 85 de candidaţi se luptă pentru cele 10 mandate de deputat şi 4 de senator din judeţ

Biroul Electoral Judeţean supervizează tipărirea buletinelor de vot – preşedinte al acestui organism a fost desemnat judecătorul Marcel Nechita, iar locţiitor colega sa Kalinca Topalea.

Pînă acum nu s-au semnalat incidente electorale deosebite, doar 2 cazuri de distrugere de benere. Cercetările poliţiştilor au scos la iveală că un bener a fost rupt de un autocamion în comuna Calafindeşti, iar celălalt a fost distrus în Zvoriştea de cîţiva minori care au fost identificaţi la scurt timp.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie distribuie, în întreg judeţul, afişe şi pliante de informare şi responsabilizare cu mesajul Tu decizi! Votează legal! Tot în scopul derulării unor acţiuni preventive specifice, la sediul Inspectoratului a fost organizat un punct de informare unde cetăţenii primesc informaţii referitoare la consecinţele în plan juridic generate de nerespectarea legislaţiei electorale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar