full screen background image

Municipiul Suceava se pregăteşte de Sărbătorile de Iarnă

În ultima perioadă au fost montate pe străzi şi în parcuri ornamentele şi ghirlandele luminoase specifice sezonului iar în faţa Casei de Cultură şi în sensul giratoriu di Burujeni au fost montaţi brazii.
Primarul Ion Lungu ne spune când vor debute festivităţile dedicate serbărilor de sfârşit de an:Aşa cum se poate observa ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă, pentru sărbătoarea de 1 Decembrie. Vreau să vă spun că pe data de 1 Decembrie la ora 10 vor avea loc festivităţile oficiale pentru Ziua Naţională. La ora 11 vom inaugura parcările subterane iar la ora 17.00 vom inaugura Târgul de Crăciun împreună cu Consiliul Judeţean . Acest Târg de Crăciun este parte a  proictului Crăciun în Bucovina organizat de Consiliul Judeţean . Tot la ora 17.00 vom aprinde şi luminile în bradul de Crăciun, noi sperăm să iasă un lucru bun acolo şi să aducem bucurie în inimile copiilor şi nu numai din municipiul Suceava .”
Târgul de Crăciun se va ţine pe esplanada Casei de Cultură iar petrecerea de sfârşit de an va avea loc în parcarea unui hypermarket ca şi în anii anteriori pentru a nu deterioara granitul nou montat în centrul Sucevei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar