full screen background image

Centrul Cultural Bucovina are şanse să fie finalizat anul viitor

Primarul Ion Lungu a spus că va înainta în şedinţa de consiliu local de m’ine un proiect prin care municipalitatea să facă un credit de investiţii pentru a finaliza acest obiectiv.

“Pentru finalizarea lucrărior mai sunt necesare aproximativ 46 de miliarde de lei. Noi am făcut eforturi, dar din păcate în acest an nu mai avem resurse financiare, de aceea cred că cel mai corect ar fi să luam un credit pentru a finaliza acestă lucrare importantă . În acest sens am introdus un proiect pe ordinea de zi la şedinţa de consiliu local, care sper să fie aprobat de consiieri ca să putem demara din acest an acest împrumut pentru a ne putea încadra în deficitul bugetului de stat . De aceea în cazul în care consilierii vor aproba proiectul, vom merge la Ministerul de Finanţe să le aducem la cunoştină că vrem să luăm acest credit anul viitor să finalizăm până în vară acest edificiu cultural important pentru municipiu şi pentru judeţul Suceava”, anunţă edilul Sucevei.

Până acum în Centrul Cultural Bucovina – fostul Cinema – s-au investit 7 milioane de lei, din care 3 milioane au venit de la Guvern iar restul a fost contribuţia Primăriei Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar