full screen background image

Amenajarea noului adăpost pentru cîinii din Suceava ar putea începe în această lună

Asta dacă nu vor exista contestaţii la licitaţie şi dacă vremea va permite. Municipalitatea urmează să semneze contractul de investiţie în valoare de 3 milioane 990 de mii de lei cu firmele Agacon si Florconstruct, care s-au impus în faţa altor 3 concurenţi. Viceprimarul OVIDIU DOROFTEI speră să nu se înregistreze contestaţii care amîne şi mai mult derularea proiectului.

“Pînă în momentul de faţă nu s-au înregistrat contestaţii în ceea ce priveşte adjudecarea şi atribuirea lucrării pentru noul adăpost de cîini. Sper să se semneze contractul cît mai rapid şi să trecem la lucru cît ne mai permite vremea. Sunt şi lucrări care se pot face şi dincolo de turnarea platformei betonate; sunt de făcut cuştile respective, de făcut lucrări la interior, de amenajare a acelui spaţiu pe care îl avem, sunt lucrări de canalizare , de pregătire a terenului acolo, aşa că este de lucru şi se poate lucra. Sper doar să nu mai întîmpinăm contestaţii şi obiecţii la acest obiectiv. S-a mai întîmplat la alte licitaţii să vină prin poştă de undeva, sper să nu se întîmple la noi”, a declarat Doroftei.

Viceprimarul Sucevei a mai precizat că noul adapost pentru cîinii fără stăpîn va avea o capacitate de 1.300 de locuri, adică aproximativ la fel cu cel deja existent.

comments

comments




Leave a Reply

avatar