full screen background image

Zeci de Primării din judeţ sunt în stare de faliment nedeclarat – ele nu mai deţin fonduri de salarii pentru a finaliza anul

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Acesta a declarat că, în colaborare cu Prefectura, a solicitat Ministerului Administraţiei şi Internelor alocarea de bani pentru achitarea drepturilor angajaţilor..
Nechifor nu a precizat exact cîte Primării se află în această situaţie. Doar că numărul lor este mai mic de 60, adică jumătate dintre localităţile judeţului:”   Nici un angajat al acestor primării să se afle în situaţia de a nu-şi putea încasa salariul în perioada de iarnă, de sărbători, sunt convins că se vor găsi soluţii la nivel de guvern. Avem ca priorităţi în acest moment asigurarea de resurse vitale pentru a nu intra în incapacitate de plată, pentru a nu bloca conturile unităţilor noastre administrativ teritoriale . Încerc să găsesc ca preşedinte de consiliu judeţean o formulă echitabilă pentru toate localităţile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar