full screen background image

“Tu decizi! Votează legal!”. este titlul campaniei de prevenire a infracţiunilor electorale, lansată astăzi la Suceava de Ministerul Administraţiei şi Internelor

Această campanie are ca scop prevenirea faptelor ilegale atât în timpul campaniei electorale, cât şi în ziua alegerilor.
În ce constă acest program ne spune purtătorul de cuvînt al Inspectoratlui Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu:La Suceava au ajuns 2.400 de afişe şi 18.000 de flyere. O să încercăm să le distribuim pe toată suprafaţa judeţului şi în special în zonle identificate să spunem cu risc de incidente electorale de la procesele electorale anterioare, în special în zona Sucevei, zona Fălticeni şi zona Rădăuţiului . Acestea sunt zonele în care s-au înregistrat la procesele electorale anterioare incidente mai grave sau mai puţin grave prinvind procesul electoral.”
Principalele obiective ale campaniei sunt responsabilizarea cetăţenilor, a formaţiunilor şi competitorilor electorali cu privire la exercitarea unui vot legal, neinfluenţat de mita electorală, indiferent de forma ei de manifestare.
Paza celor 538 de secţii de votare din judeţ va fi asigurată de peste 1.500 de poliţişti , pompieri, jandarmi şi poliţişti de frontieră.
Campania electorală pentru alegerile de pe 9 decembrie se încheie pe data de 8 decembrie la ora 7. la vot sunt aşteptaţi peste 576 de mii de suceveni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar