full screen background image

Flutur vrea o campanie civilizată de construcţie, cu idei păreri şi sugestii pentru dezvoltarea Sucevei

Sloganul candidatului ARD pentru colegul 1 de Senat este “Fapte din inimă”. Fostul preşedinte al Consiliul judeţean le-a cerut colegilor de la vîrful partidului să fie înlocuit de la comanda campaniei electorale la nivel central pentru a se ocupa mai mult de colegiul său.

“Vreau să vă anunţ din capul locului că doresc şi am cerut şi camarazilor mei de echipă o campanie civilizată de construcţie, cu idei, păreri, sugestii despre dezvoltarea Sucevei. Deci, din capul locului adresez şi adversarilor invitaţia ca pe ringul de dezbateri din această campanie să venim cu elemente de contrucţie şi să facem o concurenţă , care sunt ideie mai bune , sugestiile mai bune şi oamenii mai credibili şi oamenii şi arbitrii să fie electoratul”, a declarat Flutur.

Acesta vrea să facă din Suceava o capitală de regiune, un oraş uşor, accesibil, curat, liniştit cu baze de agrement şi nu în ultimul rând un oraş cultural.

De asemenea Flutur vrea să creeze noi locuri de muncă şi să aducă din calitatea sa de viitor senator servicii publice accesibile pentru cetăţeni şi să acorde sprijin pentru colectarea şi valorificarea produselor agricole.

Gheorghe Flutur a mai spus că  ARD a depus la sediul prefecturii Suceava un document ce cuprinde o radiografie a guvernării USL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar