full screen background image

Nereguli depistate la localurile din judeţ

79 din 87 de localuri, baruri şi discoteci verificate de o echipă mixtă a Prefecturii au fost găsite cu probleme. Prefectul Florin Sinescu a spus că pe raza judeţului Suceava sunt 93 de astfel de agenţi economici din care 6 aveau activitatea suspendată la data controlului.

Din cele 79 de unităţi verificate, doar 6 funcţionau legal şi aveau toate autorizaţiile la zi. Au fost întocmite 2 dosare penale, mai exact un dosar penal unei societăţi din Zamostea ce avea instalat sistem de alarmă fără autorizaţie legală şi un dosar penal unei societăţi din oraşul Broşteni pentru că nu avea asigurată paza conform legii.

Totodată acestei societăţi din Broşteni si uneia din Câmplung Moldovenesc li s-a suspendat activitatea pe 6 luni de zile.

“Au fost aplicate 186 de sancţiuni celor 79 de agenţi economici, ceea ce înseamnă o medie de 2-3 sancţiuni pe societate cu o valoare totală de 206.650 lei, pentu aceste 186 de contravenţii.Rămân în continuare acele aspecte care au început acest demers al meu este vorba e ceea ce s-a întâmplat la clubul din Suceava şi la cel din Şcheia. Au fost două chestiuni punctuale, noi am prevăzut împreună cu Inspectoratul de Poliţie şi cel de Jandarmi monitorizarea acestor locaţii, bineînţeles de pe domeniul public, nu realizăm practic o supraveghere de pe interior a acestor spaţii în care se desfăşoară tot felul de activităţi de baruri şi discoteci, astfel încât în ultima perioadă nu au mai fost astfel de probleme”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

Activitatea de reevaluare a societăţilor comerciale cu probleme se va efectua în termen de 60 zile, pentru a se verifica dacă măsurile stabilite au fost puse în aplicare. Prefectul Florin Sinescu doreşte ca până la finele anului toate socităţile respective să intre în legalitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar