full screen background image

Din 12 noiembrie, programări online pentru examenul auto şi înmatricularea maşinilor

Sucevenii se vor programa online de pe 12 noiembrie pentru examenul de obţinere a permisului de conducere şi pentru înmatricularea vehiculelor. Aplicaţia online de programări se poate accesa de pe site-ul prefecturii Suceava.

“Am încercat să punem la dispoziţia locuitorilor judeţului Suceava un soft relativ accesibil şi simplu, în vederea efectuării pentru început a două operaţiuni, o operaţinune pentru examenul de obţinere a permisului de conducere, şi o operaţiune de înmatriculare definitivă de circulaţie a autovehicolelor. Softul este relativ simplu, necesită o căsută de mail din partea solicitantului şi un mimim de date, rezervările se pot face iniţial pe o perioadă de 14 zile. Solicitantul îţi alege singur data în care s-ar putea deplasa la sediul serviciului iar softul îi returnează un bon de programare pe care sunt înscrise data şi ora la care ar trebui să se prezinte”, spune şeful Serviciul Înmatriculări Vehicole şi Eliberare Permise Auto, Florin Chiaptanaru.

Până când locuitorii judeţului Suceva se vor obişnui cu această aplicaţie, la servicul de înmatriculări şi permise auto se va lucra în paralel cu programările on-line şi cu tichete dar prioritate o vor avea programările on-line

Prefectul Florin Sinescu consideră că acest serviciu va scurta timpii de aşteptare a celor care doresc să obţină permisul auto sau să înmatriculeze mai multe autovehicole într-o singură zi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar