full screen background image

Băişanu: Alegerile din 9 decembrie, cele mai importante din ultimii 5 ani

Alegerile parlamentare de pe 9 decembrie vor fi cele mai importante alegeri din ultimii 5 ani, opinează preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

“România, în urma ultimilor 4 ani, se află pe muchie de cuţit între a mai exista din punct de vedere economic, financiar şi social şi a nu mai exista. Nu mă aştept la o campanie uşoară, am simţit deja veninul portocaliilor prin diferitele mesaje pe care le-au transmis pe media. Nu am să răspund sub nici o formă provocărilor acestora, hai să le spunem îndoielnice, ca să nu folosesc cuvinte mai grele”, a declarat liderul liberalilor suceveni într-o conferinţă de presă.

USL Suceava va începe lansarea canidaţilor pe data de 9 noiembrie la casa de Cultură din Rădăuţi, o dată cu lansarea lui Constantin Galan care va candida pentru un loc de deputat în colegiul 6 Rădăuţi.

Pe data de 10 noiembrie, de data aceasta la Casa de Cultură din Suceava işi va începe campania chiar preşedintele liberarilor suceveni, Alexandru Băişanu, care candidează pebntru un post de deputat în colegiul 1 Suceava.

El a declarat că nu se aşteptă la o campanie electorală uşoară şi că se va axa în principal pe proiectele sociale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar