full screen background image

Carnaval cu premii şi un invitat special: Magicianul Augustin!

Dovleci decoraţi, magie şi multă multă distracţie! Sâmbătă, 27 octombrie 2012, ora 16:00, începe Carnavalul de Halloween la Shopping City Suceava. Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi pe Zona de Food la un spectacol senyational de magie cu Magicianul Augustin, ateliere de sculptat dovleci, facepainting, concursuri şi multe surprize. Parcul de retail Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de spatii comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est.

Vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti dar şi « Cel mai interesant dovleac », concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci de pe parcursul carnavalului. Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Carrefour, Alexandria Librarii, Leonardo, Animax, Fox, Evel Mod, reviste Cutezătorii, dar şi  un premiu surpriză din partea magicianului Augustin.

Magicianul Augustin va susţine un program senzaţional de iluzionism cu numere de levitaţie de persoane şi obiecte, precum şi momente interactive în care spectatorii vor deveni ei înşişi magicieni. Augustin va prezenta un curs de trucuri explicate special dedicat copiilor. Magicianul Augustin face parte din Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România şi a fost premiat în anul 2009 cu trofeul asociaţiei.

În plus, până pe 31 octombrie toţi copii care vor face parte din Echipajul Exploratorilor în goana după comorile din Egiptul Antic vor pleca acasă cu amintiri unice: fotografii gratuite cu mumia egipteană, pergamente cu enigme egiptene şi alte premii surpriză.

Între 19 şi 31 octombrie, cumpărăturile de minim 50 lei din magazinele din Shopping City Suceava vă pot înscrie la tragerea la sorţi pentru a caştiga marele premiu, o maşinuta Buggy, precum cele prezente în jurul atracţiei. Iar dacă cumpărăturile ajung la 100 de lei pot primi şi un premiu instant constând în ore gratuite la locul de joacă “Cutezătorii”,rechizite sau vouchere de cumpărături. Regulamentul  integral de concurs se regăseşte pe www.shoppingcitysuceava.ro

comments

comments