full screen background image

Săptămâna aceasta se distribuie cererile pentru subvenţiile la încălzire pentru această iarnă

Asociaţiile de proprietari trebuie să returneze cererile completate de către populaţie până la finalul lunii la Primărie, iar până pe 26 noiembrie municipalitatea trebuie să dea dispoziţia cu persoanele care vor beneficia de ajutor la încălzire.

“Plafonul s-a modificat la cei care beneficiază de energie termică în sistem centralizat până la 786 lei venit net pe membru de familie , pentru familii, iar pentru cei ce sunt singuri până la 1082 lei, rămâne neschimbat plafonul de 615 lei pentru celelate categorii respectiv gaz metan şi lemn. Sunt 3 categorii de bunuri care duc la excluderea ajutorului de încălzir. Discutăm de bunurile imobile, clădiri sau alte spaţii aşa cum prevede legea, bunuri mobile, mijloace de transport şi la fel terenuri pe fiecare categorie în mediul rural şi urban”, a declarat primarul Ion Lungu.

Edilul Sucevei face totodată un apel către suceveni să completeze corect declaraţiile pe propie răspundere de la asociaţii pentru a nu exista probleme pe viitor. Anul trecut circa 126 de suceveni au beneficiat ilegal de ajutoare la încălzire.

comments

comments