full screen background image

Consilierul local PNL Marcel Roibu va ţine săptămânal audienţe la Primărie

De asemenea astăzi în cadrul Biroului Politic Judeţean Suceava al PNL se va stabil ca toţi consilierii locali şi judeţeni să ţină cel puţin o dată la 3 luni audienţe pentru populaţie.

“Ca şi consilier local încerc să ma aliniez la acel regulament de consiliu local, în care fiecare consilier este obligat cel puţin o dată la trei luni să acorde consultaţii pentru populaţie. Deja vorbisem la şedinţa anterioară de Consiliu Local cu domnul primar care a luat la cunoştinţă; trebuie să fac o cerere ca să ne pună la dispoziţie o sală, probabil o să operăm în sala 24, sala de audienţe a Primăriei. Am stabilit ca program audienţa în fiecare luni de la 10 la 12, urmând ca şi ceilalţi consilieri, dacă o să se ralieze la acest proiect, să stabilească un orar în funcţie de programul de audienţe al primarului şi al viceprimarilor “, a declarat Marcel Roibu.

Până în acest moment nici un consilier de la nici un partid politic nu a susţinut astfel de audienţe chiar dacă acest lucru este stipulat în regulamentul de funcţionare a consiliilor locale.

comments

comments