full screen background image

Primăria Fălticeni în discuţii cu o firmă interesată să construiască o fabrică de PET-uri

Administraţia locală fălticeneană se află în discuţii cu un investitor specializat în materiale plastice care este interesat să construiască o fabrică de PET-uri la Fălticeni.
Primarul Cătălin Coman a salutat ideea şi consideră că numărul necesar de muncitori pentru această fabrică ar fi de 200. Mai mult, investitorul s-a angajat că, în cazul în care va bate palma cu Primăria, va utiliza forţă de muncă din localitate pentru construirea fabricii.
Am demarat o discuţie cu un investitor care are fabrici şi în Europa pentru fabricarea de material plastic, pentru PET-uri, ambalaje, bidoane. El s-a arătat interesat să investească la Fălticeni. Urmează să avem discuţii despre colaborare iar pentru asta am identificat soluţii, un teren unde să îşi extindă afacerea. A rămas să discutăm racordurile la utilităţi, tot ce înseamnă partea tehnică. Îl aştept chiar săptămâna aceasta ca să dăm drumul la treabă cît mai repede“, a declarat primarul Cătălin Coman pentru VIVA FM.
Fabrica ar urma să fie construită în termen de 6-9 luni, în zona industrială a oraşului. Primăria Fălticeni a promis facilităţi fiscale pentru investitor.

comments

comments