full screen background image

VivaFM – Primul an de emisie!

 

Radio Viva FM s-a lansat pe 30 Martie 2011, pe frecvenţa 93,7 FM, la Suceava, şi 97,8 FM, la Fălticeni. Cu motto-ul „Trăieşte-ţi muzica!”, radio-ul aduce ascultătorilor cea mai bună muzică şi cele mai proaspete ştiri locale şi naţionale.

Viva FM va transmite, din oră în oră, cele mai noi ştiri locale, regionale, dar şi informaţii rapide din trafic, combinate cu muzică pe placul ascultătorilor (public ţintă, cei care au peste 30 de ani – asta nu înseamnă că e un radio interzis celor sub 30 de ani).

Programele informative şi de divertisment, dar şi muzica bine aleasă îi atrag tot mai mult pe cei care caută o alternativă la zgomotul de pe ultrascurte. Cu motto-ul „Trăieşte-ţi muzica!”, VIVA FM şi-a obişnuit deja ascultătorii cu cele mai bune piese şi cu cele mai proaspete ştiri locale şi naţionale, transmise din oră în oră. Nu lipsesc, de asemenea, programele tematice (economie, modă, auto, topuri muzicale) realizate alert de redactori cu experienţă.

VIVA FM se adresează, în general, celor trecuţi de 30 de ani, dar asta nu înseamnă că este interzis celor mai tineri, ba chiar din contră. Succesul postului de radio a fost asigurat, în cea mai mare parte, de echipa formată din oameni cu experienţă, cu mulţi ani de muncă în mass-media – Marius Cocoş, Rudy Hodl, Cezar Oană, Ada Cocoş, Ştefan „Steve” Sfichi, dar şi din mai tinerii lor colegi Bogdan Popescu, Anca Grâul, Irina Saghin Adina Uhrec şi Lucia Ciubotaru.

Directorul VIVA FM, Marius Cocoş, a declarat: „Bucuria noastră este că eforturile pe care le-am făcut în această perioadă au fost răsplătite de numărul din ce în ce mai mare de ascultători ce ne sesizează greşelile inerente, dar şi calitatea producţiilor. De la bun început am mers pe ideea de a beneficia de serviciile oamenilor cu experienţă în domeniu şi nici aici nu ne-am înşelat, cum de altfel nu am făcut-o nici în ceea ce priveşte segmentul de muzică ce am înţeles să ne reprezinte. Buna dispoziţie rămâne un deziderat principal, astfel că în permanenţă încercăm să vă surprindem şi să vă binedispunem pe frecvenţele noastre din Suceava şi Fălticeni”.

Administratorul VIVA FM, Monica Prisăcaru, a spus că „la împlinirea unui an de activitate, privesc în urmă cu mulţumire, pentru că îmi dau seama că investiţia pe care am început-o atunci nu a fost în zadar, ci – îmi place să cred – pe placul multor suceveni. Am reuşit să aducem în FM-ul sucevean emisiuni echilibrate, de bun-simţ, care să informeze şi să creeze o stare de optimism”.

Sursa: monitorulsv.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar