full screen background image
Absolvenții

Angajatorii pun la bătaie 417 posturi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, care se va desfăşura mâine în județul Suceava

Agenția de Ocupare a Forței de Muncă a centralizat 153 de locuri vacante în municipiul Suceava, 134 la Rădăuţi, 106 la Fălticeni şi 24 de posturi libere la Cîmpulung Moldovenesc.
Șefa Agenției, AURELIA FOCȘA, declară că absolvenţii de şcoli profesionale pot aplica pentru meseriile de tîmplar, zidar, dulgher, confecţioner, bucătar, patiser, ospătar, cosmetician, manichiurist și mecanic auto.

Absolvenţii de liceu au la dispoziţie printre altele locuri de muncă în vânzări, turism, în timp ce absolvenţii cu studii superioare pot opta pentru specializările de designer în industria de fabricare a mobilei, tehnician normator, consultant financiar, economist, inginer automatizări şi inginer proiectant.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți începe  la ora 10 în holul Casei Culturii Suceava, la Casa Germană din Rădăuți și la punctele de lucru ale Agenției din Fălticeni și Cîmpulung Moldovenesc.

comments

comments