full screen background image

PNL Suceava intră în campanie pre-electorală pentru alegerile parlamentare

 

     PNL Suceava intră în campanie pre-electorală pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Împreună cu PSD se vor repartiza candidaţii în judeţ, în urma unor sondaje de opinie şi a unor analize clare în teritoriu. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Alexandru Băişanu a afirmat că viitoarea campanie electorală va fi una de conţinut, fără lozinci şi numai cu fapte realizabile.

     “Privim cu deosebită încredere în perioada care urmează în această toamnă şi alegerile parlamentare, unde sunt convins că PNL, PSD si PC vor ieşi învingătoare ca atare sunt în măsură s fac public faptul ca PNL Suceava intră din acest moment în perioada de precampanie electorală pentru parlamentarele din decembrie. Alături de partenerii noştri din PSD şi PC vom stabili în timp util repartizarea tuturor candidaturilor pe cele 10 colegii de deputaţi şi cele 4 de Senat. De săptămâna viitoare PNL va demara o amplă interogare socială, sociologică în toate colegiile din judeţ. Ne interesează în mod deosebit să identificăm aşteptările oamenilor în ceea ce priveşte oferta politică a USL şi în mod special a PNL la nivelul judeţului Suceava”, a spus Alexandru Băişanu.

     În PNL deja există o competiţie acerbă în ceea ce priveşte candidaţii. În opinia lui Băişanu candidatul ideal pentru Senat şi Camera deputaţilor este acela care va avea de oferit mai mult cetăţenilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar