full screen background image

Fermierii suceveni care vor credite pentru finanţarea activităţilor curente se pot adresa APIA pentru adeverinţele necesare

 

      Fermierii suceveni care vor credite pentru finanţarea activităţilor curente se pot adresa centrelor APIA în vederea obţinerii adeverinţelor pentru beneficiarii Schemei de plată unică pe suprafaţă – Campania 2012.

Potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, centrul APIA eliberează adeverinţa prin care confirmă că acesta a depus cererea de plată pentru Schema unică de plată pe suprafaţă pentru anul 2012 şi că au fost efectuate controalele şi verificările administrative asupra acestuia.

Directorul APIA Suceava, Angela Coroleucă, a explicat care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească fermierii:

” La solicitarea scrisă a fermierului Centrul Judeţean APIA eliberează o adeverinţă prin care este confirmat că beneficiarul a depus o cerere de plată pentru Schema de Plată Unică pe Suprafaţă pentru anul 2012 şi că au fost efectuate controalele şi verificările administrative asupra cererii de plată a beneficiarului conform reglementărilor în vigoare. Nu pot beneficia de această adeverinţă fermierii selectaţi la controlul pe teren fie că e control clasic pe teren sau control prin teledetecţie decât după finalizarea acestor controale.

Până în prezent, APIA Suceava a emis un număr de 386 adeverinţe. Valoarea creditului poate fi de până la 90 la sută din suma cuvenită din Schema Unică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar