full screen background image

Propunerea săptămânii 13 – 19 Octombrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_69Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHARLI XCX – Boom Clap
0:00

Nominalizată de EMA la categoria “Best New Artist”, Charli XCX este pe val, iar viitorul sună din ce în ce mai bine pentru artista în vârstă de doar 22 de ani! Charli XCX s-a remarcat cu hitul “Boom Clap” care i-a adus şi o nominalizare pentru “Best Push” la EMA, pe lângă cea de “Best New Artist”. De asemenea, piesa se menţine pe primul loc  pentru a treia săptămână la rând în American Top 40, iar single-ul a câştigat deja un disc de platină în SUA.

  • HORIA BRENCIU FT. DELIA – Inima Nu Vrea
0:00

Chiar dacă “Inima nu vrea“, Horia Brenciu şi Delia au realizat o colaborare de efect. Videoclipul noului single a fost regizat de Bogdan Daragiu, piesa fiind compusă de Horia împreună cu Marius Vaduva. “Inima nu vrea” este prima melodie extrasă de pe discul “40+”, al lui Horia Brenciu.

Cu şarm şi senzualitate, cei doi artişti se completează reciproc, piesa punând în valoare vocile amândurora. Aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, la doar câteva minute de la postarea videoclipului pe canalul de YouTube, cei doi primind felicitări pentru această colaborare.

Piesa “Inima Nu Vrea” este compusă de Horia Brenciu împreună cu Marius Vaduva, versurile fiind semnate de Luisa Luca Minelli.

  • LABRINTH – Let It Be
0:00

Labrinth a lansat cel mai nou single al său, piesă intitulată “Let It Be”, despre care spune că sună complet diferit de ceea ce a făcut până acum. Piesa va apărea pe viitorul album la care Labrinth lucrează deja, material care îl sperie foarte mult, după cum a declarat chiar el, deoarece se teme că nu va fi suficient de comercial. “Consider că pauza pe care am făcut-o m-a ajutat şi mi-a schimbat perspectiva asupra felului în care vreau sa fac muzica şi cum vreau să sune”, a declarat Labrinth.

Care e melodia ta preferată?

  • HORIA BRENCIU FT. DELIA - Inima Nu Vrea (67%)
  • LABRINTH - Let It Be (67%)
  • CHARLI XCX - Boom Clap (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar