full screen background image

Propunerea săptămânii 6 – 12 Octombrie

VivPROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_68a FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • COLDPLAY – A Sky Full Of Stars​
0:00

Coldplay a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul “Ghost Stories“. Piesa se numeşte “A Sky Full Of Stars” şi este produsă în colaborare cu Avicii.

Formaţia înfiinţată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul “Parachutes”. De-a lungul carierei a obţinut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

  • ​DIRECȚIA 5 FT. LIDIA BUBLE – Forever Love
0:00

După ce a cucerit publicul cu piesa “Noi simţim la fel“, un featuring cu Adrian Sina, Lidia Buble revine în atenţia fanilor cu o colaborare interesantă cu trupa Direcţia 5.

Băieţii şi Lidia Buble fac echipă într-o colaborare muzicală numită “Forever Love“. Melodia este inclusă pe cel mai noul album al formaţiei, “Rock’n Roll. Baby!“.

  • ​SHIFT K3Y – I Know
0:00

Lewis Shay Jankel, cunoscut sub numele de scenă Shift K3Y, este un DJ, producător şi compozitor din Marea Britanie. Piesa lui de debut, Touch, a înregistrat un succes rapid şi a urcat pe locul trei în UK Singles Chart. În momentul de faţă, o altă producţie marca Shift K3Y atacă topurile.

I know este piesa pe care o propunem săptămâna aceasta.

Care e melodia ta preferată?

  • ​DIRECTIA 5 FT. LIDIA BUBLE - Forever Love (89%)
  • COLDPLAY - A Sky Full Of Stars​ (22%)
  • ​SHIFT K3Y - I Know (11%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar