full screen background image

Propunerea săptămânii 29 Septembrie – 5 Octombrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_67Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JESSIE WARE – Say You Love Me
0:00

Jessie Ware oferă un clip de imagine simplu pentru cel de-al doilea single de promovare al noului ei disc. Say You Love Me e filmat într-un decor minimalist – cântăreaa stă pe o piatră în timp ce în spatele ei se află ilustraţia unui peisaj tropical.

Piesa Say You Love Me este compusă de Ed Sheeran alături de Benny Blanco şi e cel de-al doilea single extras de pe Tough Love, al doilea material de studio al cântăreţei britanice pe care am tot auzit-o la radio cu Wildest Moments.

Say You Love Me este propunerea noastră!

  • ​LOREDANA – Risipitor​
0:00

Loredana a filmat pe 3 septembrie un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor“, un single cu un mesaj puternic, care a fost lansat  în emisiunea “La Măruţă“.

A fost o zi de filmare lunga, venită dupa multe concerte, filmări pentru “Vocea României” şi lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregătesc pentru această toamnă. Am încercat să fac un videoclip special, surprinzător şi sper să vă placă ce va ieşi. Nu risipiţi dragostea!“, a spus Loredana.

  • ​PROFESSOR GREEN – Lullaby
0:00

Pe numele său adevărat Stephen Paul Manderson, artistul britanic cunoscut sub numele de Professor Green şi-a lansat pe 22 septembrie cel de-al treilea album din carieră, intitulat ”Growing Up In Public”, discul apărând sub egida Virgin Records.

Growing Up In Public” vine precedat de un prim single oficial, ”Lullaby” feat. Tori Kelly, precum şi de trei single-uri promoţionale, ”Not Your Man” feat. Thabo, ”I Need Church” şi ”Dead Man’s Shoes” feat. James Craise”. De asemenea, potrivit mai multor zvonuri recente, se pare că cel de-al doilea single oficial promovat va fi ”Little Secrets”, piesă realizată în colaborare cu Mr Probz.

Care e melodia ta preferată?

  • ​LOREDANA - Risipitor​ (80%)
  • JESSIE WARE - Say You Love Me (40%)
  • ​PROFESSOR GREEN - Lullaby (0%)
Loading ... Loading ...

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar