full screen background image

Propunerea săptămânii 15 – 21 Septembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_65Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BERE GRATIS FT. SORE – Noapte Caldă
0:00

Piesa “Noapte caldă” este compusă de către trupă, iar videoclipul în regia lui Deian Carmazan îi aduce pe membrii Bere Gratis şi pe Sore într-un decor idilic.

E un weekend în doi ce se petrece , o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viaţă, rostită într-un cadru romantic. Răspunsul rămâne o necunoscută, pentru că viaţa îţi oferă tot timpul surprize, indiferent de experienţa acumulată”, declară Bere Gratis. Este o baladă numai bună de ascultat împreună cu persoana iubită, într-o seară romantică“.

  • ​THE SCRIPT – Superheroes​
0:00

Artiştii de la The Script revin în atenţia publicului cu un single fresh. Danny O’Donoghue, Mark Sheehan şi Glen Power au lansat piesa “Superheroes“, ce va fi prezentă pe materialul discografic numit “No Sound Without Silence“.

Au făcut o pauză de doi ani, iar acum ne prezintă primul single de pe al patrulea album al trupei. The Script sunt cunoscuţi publicului din România din 2012, când piesa “Hall of Fame” a avut un mare succes. Dacă vă place piesa, votaţi-o!

  • ​USHER FT. NICKI MINAJ – She Came To Give It To You​
0:00

She Came To Give It To You” este o nouă colaborare a lui Usher cu Nicki Minaj, după cea din 2010 pentru “Lil Freak“. Piesa este produsă de Pharrell Williams şi va fi inclusă pe următorul album al lui Usher.

Melodia a fost interpretată în premieră la gala MTV VMA 2014, recent fiind lansat şi videoclipul. În stilul devenit deja o emblemă, Usher este înconjurat în clip de dansatori şi dansatoare, el ne demonstrează încă o dată că este unul dintre cei mai buni dansatori din industria muzicală.

Care e melodia ta preferată?

  • BERE GRATIS FT. SORE - Noapte Caldă (100%)
  • ​THE SCRIPT - Superheroes​ (0%)
  • ​USHER FT. NICKI MINAJ - She Came To Give It To You​ (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar