full screen background image

Propunerea săptămânii 8 – 14 Septembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_64Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ​DIRECȚIA 5 – Forever Love
0:00

După ce a cucerit publicul cu piesa “Noi simţim la fel“, un featuring cu Adrian Sina, Lidia Buble revine în atenţia fanilor cu o colaborare interesantă cu trupa Direcţia 5.

Băieţii si Lidia Buble fac echipă intr-o colaborare muzicală numită “Forever Love“. Melodia este inclusă pe cel mai nou album al formaţiei, “Rock’n Roll. Baby!“.

Forever Love este noul nostru single. Ne-am întâlnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere. Am înregistrat acest cântec cu speranţa că o să vă placă şi ne-a trecut prin cap să-i facem un videoclip. Direcţia 5 şi Lidia Buble vă doresc audiţie plăcută!“, au spus membrii trupei.

  • JESSIE J FT. ARIANA GRANDE &NICKI MINAJ – Bang Bang​
0:00

Jessie J, Ariana Grande şi Nicki Minaj cântând împreună “Bang Bang” este probabil scenariul la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, dar care cumva funcţionează. După interpretarea piesei în cadrul galei MTV VMA 2014, cele 3 au inaugurat şi videoclipul regizat de Hannah Lux Davis.

Bang Bang” ar putea fi una dintre acele colaborări cu priză la public pe bază de contrast. Jessie J, Ariana Grande şi Nicki Minaj nu alcătuiesc tocmai cel mai compatibil trio, însă sound-ul piesei pare  a fi suficient de atractiv astfel încât să ajungă în graţiile fanilor. Drept dovadă, melodia a urcat deja până pe poziţia a 6-a în topul Billboard.

  • ​TAYLOR SWIFT – Shake It Off​
0:00

Taylor Swift îşi surprinde fanii cu o nouă melodie.

SHAKE IT OFF” are şi un videoclip prin care parodiază celelalte videoclipuri comerciale apărute în ultimul timp. În videoclip Taylor Swift interpretează o fată chinuită care dansează pe tot felul de melodii, de la hip-hop la muzică de fanfară.

Numele noului album semnat Taylor Swift  este “1989“, anul naşterii acesteia şi va fi lansat pe data de 27 octombrie. Albumul va conţine 13 melodii, în timp ce varianta extinsă a albumul va mai adauga încă 6 piese, printre care şi 3 demo-uri înregistrate cu telefonul.

Care e melodia ta preferată?

  • ​DIRECȚIA 5 - Forever Love (50%)
  • ​JESSIE J FT. ARIANA GRANDE - Bang Bang (&Nicki Minaj) (50%)
  • ​TAYLOR SWIFT - Shake It Off​ (0%)
Loading ... Loading ...

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar