full screen background image

Propunerea săptămânii 1 – 7 Septembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_63Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ED SHEERAN – Everything You Are
0:00

Ed Sheeran a reuşit să se claseze cu albumul “X” pe primul loc în topurile din Marea Britanie pentru a şaptea săptămână consecutivă, doborând astfel recordul deţinut de Adele încă din 2011. În plus, artistul se pregăteşte să rămână pe această poziţie pentru a opta săptămână la rând.

Mai mult decât atât, situarea pe primul loc este o premieră pentru un cântăreţ britanic de la momentul din vara lui 2005 în care James Blunt a dominat topul cu albumul “Back to Bedlam”. “X” a depăşit deja cifra de 460.000 de copii vândute în Marea Britanie, întrecându-i astfel pe Coldplay în cursa pentru cel mai bine vândut album al anului în Regatul Unit.

În această săptămână vă propunem Everything You Are, o nouă piesă marca Ed Sheeran.

  • ​ELLA HENDERSON – Glow​
0:00

După ce a marcat un number one cu single-ul de debut, “Ghost“, tânăra Ella Henderson revine cu o nouă baladă ce va fi inclusă pe primul său album. Noul său single, “Glow“, va fi lansat oficial în această lună.

În vârstă de 18 ani, Ella Henderson a devenit cunoscută în urma participării la X Factor UK în urmă cu două sezoane. La audiţiile pentru concurs, puştoaica – pe atunci în vârstă de 16 ani – a făcut-o să plângă pe Nicole Scherzinger cu o interpretare sensibilă a piesei “Belive” din repertoriul lui Cher, iar înregistrarea momentului a ajuns viral.

Deşi nu a ajuns în finală, Ella a obţinut un contract cu casa de discuri a lui Simon Cowell, ce îi va lansa în toamnă albumul de debut, “Chapter One“.

  • ​SAM SMITH – I’m Not The Only One​
0:00

Sam Smith, artistul britanic considerat o adevărată revelaţie a industriei muzicale, are un nou single. Cântăreţul le oferă celor care îi apreciază muzica piesa “I’m Not The Only One“, extrasă de pe discul de debut “In The Lonely Hour“.

Cântăreţul britanic a cucerit publicul cu ultimle lansări muzicale, însă adevăraţii fanii i-au îndrăgit piesele încă din perioada în care realiza colaborari interesante cu Disclosure (“Latch“) şi Naughty Boy (“La La La“).

Deşi are doar 21 de ani, Sam Smith a fost desemnat BBC Sound Of 2014 şi a reuşit să ajungă cu discul “In The Lonely Hour” pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie.

 

Care e melodia ta preferată?

  • ​ELLA HENDERSON - Glow​ (50%)
  • ​SAM SMITH - I’M Not The Only One​ (50%)
  • ED SHEERAN - Everything You Are (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar