full screen background image

Propunerea săptămânii 11 – 17 August

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_60Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • NICKI MINAJ – Pills N Potions
0:00

Nicki Minaj vine cu un single foarte reuşit pentru promovarea albumului “The Pink Print“. Pills n Potions e o baladă rap care ne duce cu gândul la piese ca Moment 4 Life şi are un mesaj pozitiv, de speranţă.

Pills n Potions e chiar o surpriză, dacă e să luăm în considerare hiturile pe care le-a avut Nicki Minaj până acum şi genul de piese pe care le-a lansat începând cu albumul de debut. Rapperiţa nu a minţit deloc atunci când a spus că se întoarce la perioada mixtapeurilor, pentru că Pills n Potions sună foarte promiţător şi are iz de hit datorită refrenului.

  • PAULA SELING – Promise
0:00

Paula Seling le face o bucurie fanilor şi le oferă varianta de studio în engleză a piesei “Promit”, “Promise”. Deşi a fost lansată în urmă cu ceva ani, abia acum cântăreaţa vine cu versiunea înregistrată, alături de un lyric video foarte drăguţ.

Desenele din videoclip îi aparţin artisutlui John Dincă, iar piesa a fost lansată pe facebook, special pentru fanii declaraţi ai Paulei Seling, care ştiu melodia “Promit” încă de la lansarea ei in 1999 pe albumul “Ştii ce înseamnă”.

  • TREY SONGZ – Na Na
0:00

Trey Songz a lansat cel mai nou single al său numit “Na na” şi care vine însoţit de noul său videoclip.

Piesa “Na na” a fost produsă de DJ Mustard, acelaşi care a lucrat cu Jennifer Lopez pentru “Girls“, şi a apărut pe noul album semnat de Trey Songz – “Trigga“. Noul single are un sound foarte bun cu influenţe hip hop, r&b. Artisul a declarat că foarte curând va mai lansa câteva piese menite să promoveze viitorul său album de studio.

Care e melodia ta preferată?

  • PAULA SELING - Promise (50%)
  • TREY SONGZ - Na Na (50%)
  • NICKI MINAJ - Pills N Potions (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar