full screen background image

Propunerea săptămânii 21 – 27 Iulie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_58Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CRIS CAB – Loves Me Not
0:00

Devenit celebru graţie hitului ”Liar Liar”, tânărul Cris Cab îşi continuă ascensiunea în muzică cu ajutorul unui nou single cu potenţial de hit, intitulat ”Loves Me Not”.

În vârstă de doar 21 de ani, Cris Cab combină cu succes în piesa ”Loves Me Not” stilurile pop, reggae şi soul. Noul single este  inclus pe albumul de debut al cântăreţului american, intitulat ”Where I Belong”.

  • ​ED SHEERAN – Don’t
0:00

Ed Sheeran promovează un nou single. “Don’t” este o melodie care a stârnit multe discuţii în presă, mulţi jurnalişti indicând faptul că versurile fac referire la o presupusă relaţie cu Taylor Swift. Artistul a dezminţit imediat aceste presupuneri, lăsând loc pentru alte interpretări.

Piesa este 100% despre orice altceva în afară de Taylor Swift. Nu am fost niciodată împreună cu ea. Am ieşit, în schimb, cu alte colege de breaslă”, a declarat Ed Sheeran.

Don’t” este inclusă pe albumul “X”, apărut  pe piaţă pe 20 iunie 2014.

  • ​GEORGE EZRA – Budapest​
0:00

George Ezra, artistul originar din Bristol, a făcut public artwork-ul albumului său de debut – “Wanted On Voyage“.

Primul său album va fi lansat de casa de discuri Columbia şi include cele mai cunoscute single-uri ale tânărului: “Cassy O“, “Did You Hear the Rain?” şi “Budapest“.

Întrebat despre personajele ce apar pe coperta albumului, George a spus: “Personajele sunt de fapt familia şi prietenii mei. Publicul nu trebuie să ştie neapărat acest lucru – deşi acum este foarte posibil. Contează mult pentru mine să îi ştiu acolo. De asemenea, pe o piesă din album am cântat alături de toţi.

Piesa “Budapest” ne-a atras atenţia. Vouă vă place?

Care e melodia ta preferată?

  • CRIS CAB - Loves Me Not (100%)
  • ​ED SHEERAN - Don't (33%)
  • ​GEORGE EZRA - Budapest​ (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar