full screen background image

Propunerea săptămânii 14 – 20 Iulie

propunerea-saptamanii-14-20iulieViva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • Maroon 5 – Maps
0:00

Trupa Maroon 5 a lansat videoclipul piesei “Maps”. Single-ul este compus de Adam Levine, Benny Blanco, Max Martin, Shellback şi Ryan Tedder şi este primul extras de pe albumul cu numărul cinci din cariera formaţiei. Adam Levine a declarat că piesa “Maps” nu este o simplă piesă despre despărţire, despre încheierea unei relaţii.

“E complicat. Este în acelaşi timp vorba despre a nu renunţa la anumite lucruri. Oamenii trec printr-o mulţime de situaţii (…), toţi facem o mulţime de greşeli. Piesa vorbeşte despre modul în care refuzăm să renunţăm la ceva, deşi ar trebui sa o facem”, a mai adăugat solistul formaţiei. Trupa a anunţat recent că vor promova albumul printr-un turneu mondial.

 

  • Nico – Clipe
0:00

Nico şi Shobby lansează un lyric video pentru piesa “Clipe”, un feat surprinzător şi foarte asteptat de fanii celor doi artişti, după o pauză de 6 ani de la ultima colaborare.

Frumoasa artistă nu a putut sta deoparte de “marea ei dragoste”, R&B-ul, iar single-ul “Clipe”, compus de catre Laurenţiu Matei, alături de Ovidiu Iordache şi Ionuţ Dragan, confirmă revenirea la acest gen muzical.

“Clipe” este o piesa pop, cu influenţe R&B, odată cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico a început să lucreaze intens la un nou material discografic, care va fi lansat la sfarşitul anului 2014, iar pop-ul, cu accente r&b, este direcţia urmatorului album semnat Nico.

 

  • ​Robin Thicke – Get Her Back
0:00

În anul 2013, Robin Thicke a reuşit să cucerească topurile muzicale cu fenomenul “Blurred Lines”, o colaborare cu Pharrell Williams şi T.I., câstigându-şi astfel faima de petrecareţ convins.

La un an de la această lansare de succes, Thicke revine în atenţia publicului cu un videoclip total diferit faţă de ceea ce am văzut pâna acum. Se pare că artistul doreşte să îşi “exploateze” şi latura romantică, iar piesa “Get Her Back”, cea care beneficiază de un material video emoţionant, ne sugerează ca vom avea parte de multe surprize plăcute din partea cântăreţului.

Care e melodia ta preferată?

  • Nico - Clipe (67%)
  • Robin Thicke - Get Her Back (33%)
  • Maroon 5 - Maps (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar